Siste farvel

Det er sterke bånd mellom mennesker og deres kjæledyr.
Dagen man må ta farvel, er vanskelig og trist. Da er det viktig at man opplever kontakten med veterinæren som tilfredsstillende og god.
Vi er veldig opptatt av at det siste farvel blir en god opplevelse, til tross for det triste og vonde.

Hjemmebesøk i forbindelse med avliving kan være aktuelt for mange. Vi avtaler tid og kommer hjem til dere dersom det er ønskelig.

På klinikken har vi et eget rom til avliving med egen inngang utenfra. Dermed slipper man å forholde seg til andre kunder i den tunge stunden. Rommet har blant annet en stor sofa slik at det ikke fremstår som et typisk undersøkelsesrom.

Det første som gjøres under en avliving er at vi gir en sprøyte med beroligende middel slik at dyret sovner. Så gis en overdose narkosemiddel som medfører hjertestans. Dette er smertefritt for dyret.

Vi samarbeider med DOA, Dyrekrematoriet Oslo og Akershus. DOA tilbyr separatkremering eller felleskremering. Det betyr at dersom man ønsker det, kan man bestille en urne og få asken tilbake.

Vi forstår hvor vanskelig det kan være å ta farvel med en trofast følgesvenn. Vi er alltid tilgjengelig for samtale og hjelp  for å komme gjennom en sorgprosess.

 

Back to Top