Om oss

Vi som arbeider på VeteriNærDeg er opptatt av å drive en dyreklinikk med et nært samarbeid og god kommunikasjon mellom oss og kundene. Vi ønsker å være et sted der man kan komme med kjæledyret sitt og føle at man blir sett, hørt og ikke minst tatt vare på.

Hos oss er alle lidenskapelig opptatt av dyr og deres behov. Våre ansatte deltar regelmessig på kurs for å være faglig oppdatert, slik at vi til enhver tid kan tilby den beste behandlingen for dyrene som kommer til oss.

Veterinærstudent

Hedvig

Hedvig er student ved NMBU, og jobber ved klinikken i helgene og ferier.

Veterinærstudent

Tuva

Tuva er student ved NMBU og jobber hos oss som assistent 1-2 dager i uken

Veterinær / Medeier

Kjersti Dypvik Brunsvig

Kjersti er veterinær med mange års erfaring fra smådyrsklinikk. De siste årene har hun etterutdannet seg innen veterinær odontologi, og er klinikkens dyretannlege. I tillegg har hun stor interesse for ultralyd og deltar jevnlig på aktuelle etterutdanningskurs.

Sammen med Linn startet de VeteriNærDeg i 2012. Hun har en klar ambisjon om å drive en dyreklinikk som er en suveren arbeidsplass, og dermed skape en trivelig atmosfære og ha fokus på god behandling og oppfølging av alle pasienter.

Hun bor på Stabekk i Bærum sammen med sin mann, deres tre døtre, katten Mio og hunden Messi.

Veterinær / Medeier

Linn Solberg Baisgård

Linn er veterinær med mange års erfaring fra smådyrsklinikker både i England og Norge. Hun har stor interesse for kirurgi og har fullført Master of Companion Animal Clinical Science Programmet, via universitetet i København. (Master CACS (surgery)) Fra før har hun også deltatt på mange etterutdanningskurs. I tillegg til kirurgi har hun også stor interresse for hud.

Sammen med Kjersti startet de VeteriNærdeg i 2012. Hun er svært opptatt av at både to- og firebeinte skal ha det bra, og en nær relasjon mellom veterinær og dyreeier står sentralt for Linn.

Linn bor på Jar sammen med sin mann, deres to barn og hundene Tinga og Billie.

Veterinær

Maria S. Greve

Maria er veterinær med variert og bred erfaring innen flere fagområder.  Den siste tiden har hun jobbet mye med indremedisinske utredninger, og ønsker å fordype seg mer innenfor dette fagfeltet. Maria er svært dedikert i sitt arbeid, og gjør sitt ytterste for at ethvert besøk hos veterinæren skal oppleves som positivt.

Maria bor på Kolsås med sin mann, deres tre barn og hunden Pepper.

Veterinær

Marianne Stabæk Martin

Marianne er veterinær med lang erfaring innen smådyrsmedisin både i England og Norge. Hjertemedisin er hovedfeltet til Marianne, i tillegg til indremedisin og nevrologi. Hun er godt i gang med videreutdanning innen hjertemedisin ved European School of Veterinary medicine, samt påbegynt AVPCert i kardiologi via universitetet i Liverpool. Ved utredning av hjertet med ultralyd vil du møte Marianne. Hun har også etterutdanning innen indremedisin, kattemedisin, klinisk patologi og cytologi.

Marianne har en genuin interesse for yrket sitt og er opptatt av at kundene skal føle seg velkommen og kan stille spørsmål. Katten Muffin og hunden Jack, begge adopterte, er hennes kjæledyr.

Veterinær

Camilla Bjerch

Camilla er veterinær som startet hos oss som nyutdannet våren 2019. Camilla er en sprudlende og blid person, som er svært opptatt av at dyrene og deres eiere skal føle seg godt ivaretatt på klinikken. Dette er noe hun virkelig «legger sjela si i», og behandler alle dyrene som kommer til henne med samme omsorg hun ville gjort med sin egen hund. Camilla jobber i poliklinikk og med indremedisin, men utvikler seg også innen kirurgi.

Camilla bor på Lilleaker med sin samboer og deres (i overkant bortskjemte) Border Collie Litchi.

Camilla er i mammapermisjon frem til august 2024.

Klinikkassistent / Hundemassør

Nicolina Green

Nicolina er klinikkassistent og hundemassør med fordypning innen rehabilitering. Hun har særdeles stor interesse for hundens skjelett og muskulatur og er lidenskapelig opptatt av de firebeintes ve og vel. Hun har gjennomført en tre års utdanning for å bli hundeterapeut ved Nordisk heste- og hundeterapiskole. Nicolina tar imot hunder til massasje og opptrening etter skader med mer. Ta kontakt med henne dersom du ønsker med informasjon om hva hun kan tilby.

Ellers driver Nicolina aktivt med hundesport og er sertifisert hundetrener. Hun bor i Drammen med sin samboer og deres hunder.

Dyrepleier

Ina Kjørholt Eiken

Ina er dyrepleier med etterutdanning innen smertelindring og anestesi. Hun er veldig opptatt av at dyr skal ha det best mulig og ikke lide, noe som overføres i hennes arbeid. Ina stortrives med å jobbe med både dyr og mennesker, og elsker alle typer firebeinte.

Hun bor på et småbruk med samboer og sønnen Johannes, hester, lamaer og kaniner.  

Dyrepleier

Marte Lynum Andersen

Marte er dyrepleier og primus motor på klinikken. Hun har kontroll på alt, og har stor omsorg for dyrene. Hun har stor interesse for anestesi og tenner.

På fritiden er det dalmatineren Blue som får oppmerksomheten.

Resepsjonist

Tonje Magnussen

Bestill time
Medlem av Den norske veterinærforening
Org nr: 999 654 169
Åpningstider
Mandag: 09.00-19.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag: 09.00-19.00
Torsdag: 09.00-19.00
Fredag: 09.00-16.00
Lørdag: 12.00-16.00
Søndag: 12.00-16.00
Adresse
Møllerløkka 15-17
1339 Vøyenenga