Tjenester

VeteriNærDeg dyreklinikk er en moderne og hyggelig smådyrsklinikk på Vøyenenga med et bredt tilbud av tjenester. Vi tilbyr alt fra standard behandling som vaksinering og kloklipp, til sykdomsutredning, hudutredning, analyser av blodprøver, røntgenundersøkelser og ultralydundersøkelser, kirurgi, orthopedi, tannbehandling med mer. Vi har i tillegg en hjemmebesøkstjeneste.

Vi tilbyr generell helseundersøkelse og sykdomsutredning ved klinikken. Det innebærer en fysisk undersøkelse av dyret og ofte vurdering av analyseresultater fra for eksempel blodprøver, urinprøver og avføringsprøver med mer.Røntgen- og ultralydundersøkelse benyttes også som viktige hjelpemidler når diagnose skal stilles.

Laboratorietjeneste

Klinikken har de nyeste analysemaskinene fra Idexx og kan derfor kjøre det meste av blodprøver «in-house». Dette betyr at vi får raske svar, som kan være viktig i en del sykdomstilfeller.  Våre maskiner analyserer biokjemi, hematologi, elektrolytter, CRP /SAA, SDMA, progesteron, fruktosamin og phenobarbitol for epilepsipasienter. I tillegg har vi flere hurtigtester, som for eksempel FIV/ FELV test på katt. Vi har også en egen urinanalysemaskin (SediuVu) på klinikken som blant annet analyserer om det kan være bakterier eller krystaller til stede i urinen. Mikroskopet brukes ofte og er en av våre viktigste apparater på klinikken. Dette brukes for å gjøre analyser av utvekster/ kuler på kroppen og andre prøver av hud, pels og ører med mer.

Sykdomsutredning / Konsultasjon

Røntgen + Ultralyd

Klinikken har moderne digitalt røntgenutstyr med direkte fremkalling.Ultralydapparatet vårt er spesialisert mot smådyr. Både røntgen og ultralyd er viktige diagnostiske hjelpemidler på klinikken og brukes i arbeidet med å avdekke en rekke lidelser. Ultralydapparatet blir også ofte brukt til drektighetsundersøkelser. Vi tilbyr også HD/AD røntgen av hund til avlesning hos NKK.

Tannbehandling

Vi er svært opptatt av god tannhelse hos dyrene.Vi utfører alle tannrenser ved hjelp av ultralydscaler og polering for best resultat, og vi gjør tannrøntgen med digitalt røntgen for å avdekke eventuelle problemer som ikke kan ses fra munnhulen. Vi gjør også mer avanserte tannoperasjoner med trekk av tenner på klinikken.  Vi har veterinær med lang erfaring og etterutdanning innen tannbehandling.

Kirurgi

Vi har et dedikert kirurgisk team på klinikken og vi utfører de fleste bløtvevsoperasjoner hos katt, hund og kanin. Både akutte og rutineoperasjoner utføres. Vi har veterinær med etterutdanning innenfor kirurgi, og dyrepleier med etterutdanning innenfor anestesi (narkose).

Hjerteutredning

Veterinær Marianne Martin tilbyr grundig undersøkelse av hjertet ved hjelp av ultralyd på klinikken.

Vaksinering + ID merking

Det tilbys vaksinasjonsprogram av hund og katt på klinikken, med årlig timeinnkallelse for de som ønsker det. Vaksinasjon til katt anbefales ved 12 og 16 ukers alder, og bør repeteres årlig. Til hund anbefales vaksinasjon ved 8, 12 og 16 ukers alder, og deretter årlig vaksinasjon. Vi ID merker og utsteder også pass ved klinikken. Vi har også en rekke andre vaksiner som benyttes i forbindelse med utenlandsreiser.

Hjemmebesøk

VeteriNærDeg startet opprinnelig som en ren hjemmebesøkstjeneste vinteren 2013. Tilbudet ble godt mottatt, og vi tilbyr derfor fremdeles en slik tjeneste. I dag tilbyr vi hovedsakelig hjemmebesøk ved siste farvel, men kan også tilrettelegge hjemmebesøk ved andre tilfeller der det er nødvendig.

Siste farvel

Det er sterke bånd mellom mennesker og deres kjæledyr.
Dagen man må ta farvel, er vanskelig og trist. Da er det viktig at man opplever kontakten med veterinæren som tilfredsstillende og god.
Vi er veldig opptatt av at det siste farvel blir en god opplevelse, til tross for det triste og vonde.Vi har et eget rom for avliving, hvor man kan sitte i en sofa med kjæledyret sitt under avlivingen dersom man ønsker det. Hjemmebesøk i forbindelse med avliving kan være aktuelt for mange. Vi avtaler tid og kommer hjem til dere dersom det er ønskelig.Vi samarbeider med DOA, Dyrekrematoriet Oslo og Akershus. DOA tilbyr separatkremering eller felleskremering. Vi forstår hvor vanskelig det kan være å ta farvel med en trofast følgesvenn. Vi er alltid tilgjengelig for samtale og hjelp for å komme gjennom en sorgprosess.

Søndagsåpent

Vi holder søndagsåpent for akutt syke dyr stort sett året rundt*. På søndager er det kun en veterinær til stede på klinikken og det er hovedsakelig en tjeneste for akutt syke dyr. Har du andre henvendelser ber vi deg helst ringe andre dager når det er flere som kan betjene telefonen. Søndagstillegg forekommer, se priser for takster. *Unntak kan forekomme som påske, pinse og i forbindelse med sommerferien.

Fôr og varesalg

Vi selger hovedsakelig fôr fra Royal Canin og HPM. I tillegg fører vi allergifôr fra Specific, Dermatosis med fisk og potet fra Eukanuba og Solo diett fra Baddaky. Vi har også et lite utvalg av godbiter, tyggeben og leker til hund og katt. Everclean kattesand er også å finne i våre hyller.Det selges også en rekke pleie – og tannprodukter på klinikken som ofte brukes i forbindelse med behandlinger. De fleste produktene er fra Baddaky, Orion Pharma og Dechra.

Bestill time
Medlem av Den norske veterinærforening
Org nr: 999 654 169
Åpningstider
Mandag: 09.00-19.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag: 09.00-19.00
Torsdag: 09.00-19.00
Fredag: 09.00-16.00
Lørdag: 12.00-16.00
Søndag: 12.00-16.00
Adresse
Møllerløkka 15-17
1339 Vøyenenga